Thuaje këtë lutje për shërim dhe për largimin e sëmundjeve

0 448

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një lutje të sjellur për ju e shkëputur nga kanali i youtube nga Xhamia Mbret ju ftojmë që të ndjekim këtë lutje të dobishme për ne motra dhe vëllezër bëhet fjalë për lutjen Lutje per sherim dhe largimin e semundjeve

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy