Këto janë çelsat sekret të futnizimit të bollshëm

0 139

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë.

Lavd-falënderimet, frikë-respektet i takojnë vetëm Allahut xh.sh, Ai është i Gjithëmëshirshëm në këtë botë e Mëshirues i Posaçëm në botën tjetër, Furnizues i Përgjithshëm e i Vetmi Bereqetdhënës. Përshëndetjet, salavatet, selamet, paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi më të nderuarin e të Dërguarve, Muhamedin, mbi familjen dhe mbi shokët e tij.

O Allah! Kërkojmë mbështetjen Tënde nga katër gjëra: prej diturisë që nuk sjell dobi; prej zemrës që nuk frikësohet; prej një nefsi që nuk ngopet dhe prej lutjes që nuk pranohet! Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhën Ahmed Kalaja i cili në vazhdim do të na flet në lidhje me një temë shumë të rëndësishme Furnizimi i bollshem, këto janë çelsat sekretet ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar këtë ligjeratë

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy