Çfar ndodh me ato persona që bëjnë zina, a është e njejta për të dy gjinitë

0 244

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhën Alaudin Abazi e ftuar në Emisionin Peace Tv i cili në vazhdim do të na përgjigjet në lidhje me pyetjen Çfarë dënimi ka për ato persona që bëjnë zina, a është njejtë për të dy gjinitë? ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar përgjigjen

Vërtetohet nga shkrimet e sherihatit që personi i cili vepron pra amoralitet zina është nga mëkatet më të mëdha që mund të bëj besimtari. Në Islam martesa dhe nderi i njeriut është diçka e shenjtë me një fjal themi që ka qenë dëshira e Allahut që njerëzit të krijohen në çifte të ket mashkull dhe femër por jo vetëm krijesa njeri por të gjitha krijesat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy